Vic

jamtland jamtland jamt och standut
Okej, long time no see! Men hörrni tiden räcker inte till, haha eller jo de är klart. Men jag har ej haft lusten till det. Men nu passar jag på medan jag bara ligger här i soffan o lyssnar på musik och Sandra är ute på vift. Hänt alldeles för mycket sen sist vill jag lova, massa skojj o lite tråkigheter som tur är. Om vi kanske ska börja med att berätta de roliga kanske, jag har fått en ny plats där jag ska arbetsträna på, reveljens bil uthyrning. Haha japp ni läste rätt. Jag ska jobba med att hyra ut o köra ut bilar ett tag framöver. Om ni frågar mig, så låter det faktiskt väldigt spännande. Så det ser jag framemot! Gymmat en del med Marie, det har varit väldigt gött, nu ligger jag dock förkyld oturligt nog, men de ger sig nog snart. Jag har varit i väg på roliga äventyr, käkat ute på restaurang på kanske stans sämsta restaurang... (bbq garden, så ni inte slösar era pengar) ÅÅÅÅH just de, det absolut bästa i hela världen höll jag på att glömma!!! Alla hjärtans dag är kirrad för nästa år. Jag ska få spendera den med mannen i mitt liv, alltså åh hur underbart kommer det inte att bli?? Kan inte ens komma ihåg när jag längta så mycket till den dagen alltså. Kommer bli så otroligt jävla underbart. Alltså aa... WOW! Okej nu undrar ni säkert vilken som är den lyckliga mannen som ska få dejta mig på den dagen, och ja hans namn är då förstås, Markus Krunegård <3 För mig är väl den dagen egentligen skitsamma så. Men när man bara har dåliga erfarenheter om just den dagen, så ska det faktiskt bli hur jäkla underbart som helst att faktiskt få se framemot den, tillsammans med underbara människor och en grym artist. Annars då, till den tråkiga delen då kanske. Jag fick redan på att jag har Jämtlands sjukan, ja jo ni läste rätt. Nu undrar ni såklart va fan är de för påhittad sjukdom, men nej då den finns tydligen. Är tydligen en blodsjukdom, som jag aldrig hört talas om. Inget farligt så vad jag förstått. Så är väl bara till o kriga mot den skiten med nu då. Men som jag tidigare har skrivit så har jag haft problem med magen osv, så de känns faktiskt väldigt skönt att få veta vad som står fel till. Så nu antar jag att det bara kan bli bättre. All skit hamnar tydligen på en människa, jaja jag är väl tillräckligt stark för att hantera sån här skit, annars skulle väl inte jag få allt detta? Så som den krigare o underbara människa jag är så är de bara att starta detta krig mot min egna kropp o vinna skiten, så som jag vunnit alla krig hittills.
 
Jaja, annars då, nu taggar vi Halloween här bara, må ut till veckan o fixa klart min outfit, fixa alkohol o allt annat. Ja det kommer bli grymt helt klart. 
 
Lite bilder får sammanfatta vad jag haft för mig på slutet
ALLA mina vänner ni är dom bästa jag vet <3
 
sun is shining and so are you
Tiden bara springer iväg, hunnit med det ena och det andra. Hade jordens bästa förfest hemma hos mig här i lördags, kom så sjukt mycket roligt o underbart folk. Vi dansa, skrattade och drack massa alkoholhaltiga drycker. Blev en riktigt lyckad kväll måste jag erkänna. Även min underbara vän Schill överraskade mig med sitt sällskap, det var så sjukt underbart att få träffa o kramas med han igen. Söndagen var jag så sjukt äckligt bakis, så blev pizza o soffhäng hela dagen, samt så åkte jag Sandra och Lina till Moa för att fira att hon äntligen fyllde 23 år. Fick riktigt fint o gott fika där. Igår var det tvättdag på agendan, samt storhandling. Haha har lyckats supa bort mitt bankkort, så det känns skönt att ha Sandra boende här så man överlever ekonomiskt just nu iaf ;) Jävla klant... Vi drog även en promenand på över en och en halv timme, sedan gick vi hem o lagade en allt för nyttig middag. Känns skönt att äta så pass nyttigt nu, speciellet när träningen hamnat lite i kläm. Blev såklart förkyld på köpet efter operationen och utgång. Men de gör inte så mycket, försöker träna med promenader just nu. Är svårt att träna just nu iaf, men snart kommer jag tillbaka på riktigt där igen. Annars då, ska ansöka om att plugga nu. Kostrådgivare faktiskt, något jag verkligen vill göra. Så det ser jag framemot nå jävulskt att få göra. På torsdag ska jag titta över hur man ansöker om den utbilnignen med hjälp av FK och en annan snubba. KUL! Äntligen gör jag något jag verkligen vill göra, ska bli så förbannat kul o få plugga lite. Längtar som fan alltså. Annars händer det inte så jätte mycket, är bara så glad att ha Sandra boende här, inte lika ensamt på kvällarna o nätterna, de är mysigt. Nån o dela mina tankar med, samt så har vi ju så himla roligt tillsammans. För om sanningen ska fram, har jag varit så otroligt ensam på slutet, kanske är något jag valt, för det behöver kanske inte vara så, men jag är inte redo för annat just nu, vill bara ut o ha kul, träffa folk och så där. Så på så sätt är jag nöjd med livet. För jag har träffat så sjukt mycket underbart nytt folk. Det är riktigt givande. Och jag skulle ljuga om jag sa att jag inte älskar all den här uppmärksamheten. Vem älskar inte att få komplimanger o så? Nej nu ska jag kolla vidare o läsa på om min utbildning så jag vet vad jag ska prata om på torsdag. 
 
Underbara Moa som fyllde 23 år. Dock denna kväll fyllde puman 22, GRATTIS o love u <3
 
Bildbomb från flertal grymma dagar <3