Vic

let me come home
Så där ja, då var man återigen i kära Mattmar, vilken lycka! Dock blåser det något så fruktansvärft ute så har laddat upp här inne med gofika istället. Imorgon kommer min underbara syster hem från Trosa, vilket kommer bli sjukt mysigt! Annars för övrigt så var jag och Moa på bio igår, vi såg Hansel and Gretel i 3D, en bra film men dock mycket läskigt vilket jag inte hade räknat med haha fy fan... Sen inte att glömma så var vi ut och käkade middag ihop med, vilket var totalt jäkla underbart! Men just nu ser jag bara framemot en riktigt mysig helg och hoppas på bättre väder så man kan göra något roligt! 
 
 
Stormstormstorm
lugnare helg avslutas med svett
Ja då var det återigen Söndag, känns som dagarna bara rusar iväg fast man ej gör något. Igår var verkligen en sån där dag då man gör absolut inget annat än att rå om sig själv, vilket jag verkligen gjorde! Köpte hem gittigott och kikade på film hela kvällen, eller ja jag kan väl erkänna att mello kom in på ett hörn med... Haha aja iaf så var det exakt vad jag behövde igår :) Enda människa man faktiskt komunicerade med var en kvinna bakom kassan och en gubbe med världens sötaste valp!! Idag dock sitter jag här med lite ångest, har ej blivit någon träning sen i onsdags så just nu sitter jag här i träningskläder och försöker finna lite motivation. Så min söndag får bestå av träning och jag måste faktiskt städa, på riktigt denna gång!


planer på en nästa tattoo!!


Hjort är hjort
come as you are
Hänger återigen med tröttdöden idag! Han och jag tycks fungera fantastiskt ihop, typ som ett par. Haha fattar bara hur man kan vara så fruktansvärt trött, huvva det tar på en! Annars är det helt okej bra, igår hängde jag på gymmet i vanlig ordning och sedan följde jag med Sandra hem till Sonny där det bjöds på gofika och lite wii spel. Vi avslutade även kvällen där med filmen Flight! Den var riktigt bra men lite av en besvikelse faktiskt.. Idag förövrigt blir det ett snabbt möte strax och sedan tänker jag bara njuta och ta det lugnt, fast borde städa... Nej nu måste jag kila om jag ska hinna!Jag vill bara släppa taget nununu