Vic

And a happy new year!

Usch nu är allt med julen över hoppas jag!
Självaste julen var väl mysig så där men de är bara stressigt och för stora förhoppningar!
Var även med systrarna och melandagsreade, oj måste säga att det blev kanske lite för mycket kläder? men oj så mycket snyggt jag hittade, ska nog ut imorgon eller på fredag och kolla efter mer kläder ;) haha men det är sjukt underbart!
Nu taggar vi nyår även fast jag inte riktigt har någon koll på vad som egentligen händer, men de väntas att se :) Något roligt lär det ju bli, har laddat upp med cider och bacardi mojito så nu slår vi på stort ;) Hör av er om ni vill ses för kul ska vi ha!! wihooooooooo

Kanske hörs vi i år men om inte så hörs vi nästa år 2011

over and out lots och hugs and kisses!

God jul!
Wihoooooooo snart jul :)


Fast helt ärligt längtar jag inte ett dugg! känner mig bara stressed över oinlämnade skol uppgifter, inte handlat klart alla julklapparna än, måste städa hela lägenheten innan jag åker hem, slå in alla oköpta julklappar, baka massa julgodis, alltså kort sammanfattning julen är bara stressig och över på några timmar så varför all denna stress innan för att bara planera just en endaste dag? sjukt......

Men men man får göra de bästa av det, min underbar familj kommer att vara samlad igen och maten oj den är underbar :)

Så ta hand om er så länge och ha en riktigt God Jul på er så hörs vi efter :) <3
Im a mess without you so that's why im running away...
Det här blir nog mitt sista blogg inlägg sen ger jag upp!
Det har hänt så mycket sen senast jag skrev, men jag tänker inte alls berätta några speciella detaljer!

Jag är väldigt väldigt lessen just nu det är jag, men jag har en känsla av att efter alla tårar och sömnlösa nätter så kommer även jag kunna gå vidare, jag vet att detta är det hemskaste jag personligen skulle kunna gå igenom men jag vet att jag kan ta mig ur det! det kommer garanterat att ta en väldigt lång tid, men det kanske finns något positivt med det hela långt bort. Jag hoppas verkligen att jag har rätt för jag mår inte bra och jag klarar inte av att fortsätta så här, jag vill hitta mig själv igen jag vill finna något jag kanske omedvetet söker!

Jag önskar att livet vore så enkelt som det är på film, ät lite choklad sen så äre bra typ! Men livet är så sjukt mycket mer komplicerat än vad man någonsin kan föreställa sig... Jag är rädd och väldigt ensam så i helgen ska jag träffa de människor jag älskar mest och det är mina fina vänner! Sedan efter jul tänker jag fly, jag vill bort härifrån jag tänker inte stanna kvar här och deppa, jag tar mig igenom julen sen så hej trosa! Det finns just nu för många minnen och tankar att stanna här jag tänker helt enkelt bara försvinna och fira nyår med mina undebara syskon!

And I will always love you <3