Vic

Less..

Kom just in från en springt tur men älsk så snart blire sängen, känner att sömn är väldigt välbehövligt idag (Y)

Sen imorgon bitti blir det sjukgymnasten mot min onda rygg och nacke, hoppas verkligen att det ger resultat annars kommer jag lätt överväga en bröst operation!! ;)

 

Annars imorgon så kommer det vara en slapp dag, klar med i stort sätt allt skolarbete så de e awesome!

50 dagar kvar till Italien :)

 

 

Over and out.

Taggar helgen!

Snart är de helg, taggad som bara den!! Ska nämligen ut med brudarna och fira Julia som blir 18 idag faktiskt :)

Det blir väl för fest hos henne med lite dricka och till fixning innan krogen, vi har nog inte riktigt bestämt mellan Marite eller olle's :) Vad ska ni göra/vara i helgen?

Det kommer iaf bli super, och första gången vi hittar på något allihopa :) Så sen på lördagen så blir Sex on the city 2!

Underbar helg kommer detta att bli känner jag! Men kommer dock sakna min älskling i helgen.. <3

 

 

Over and out.

Rubrik?

Hittat skit snygga kläder på stan som jag bara måste ha, men får inga pengar fören nästa vecka så får hoppas att de finns kvar tills dess!! Håller som sagt på att planera min Italien garderob, men hittar inga jeans shorts för ett rimligt pris som faktiskt ser bra ut? Denna stad asså, finns fan inte mycket att säga om den! Men men får väl leta upp ett par gamla jeans som jag får klippa sönder, men där brukar inte resultate bli så himla lyckat :P

 

Imorgon är jag ledig, underbart! Var det idag med egentligen men duktig som jag är så gick jag på skolan iaf och gjorde i stort sett inte ett skit som vanligt..

Hängde även med Moa och Lina en stund på stan idag, det var roligt men gräsligt kallt *brr*

 

Nu ska jag spela sims igen!

 

Over and out.