Vic

Nya tag
Så där ja, då är man återigen hemma i lägenheten, helgen har varit väldigt händelserik men dock lite för mycket alkohol men sånt härligt sällskap, så ja både ja och nej har det varit värt all denna bakishet. Men nu blir det att lugna sig med alkoholen ett tag, ska försöka ta tag i kosten och träningen igen så gott det går. Måste få tillbaka motivationen men de är svårt då min rygg och mitt ben krånglar som fan. Men ja jag ska ta och börja lugnt och fint så kanske de blir någon ordning på det hela. Annars så är de ganska bra med mig, livet flyter på som det ska och jag följer bara med. Önskar dock nu väldigt mycket att vädret ska bli bra någongång, men det känns som att man verkligen väntar på något som ej kommer att ske, vilket suger ordentligt!!! Vill ha sommar nu, så man kan ta fram alla fina klänningar, kjolar o shorts, men nej då, verkar som att det blir ett tag till med jeans och koftor... Usch så himla tråkigt de är... Aja om man ska få denna dag på rullning, hoppas på att kunna hitta på något iaf, ett gym besök ska det bli iaf, men nu först frukost och en skön dusch :) 
 
Jag o min käraste <3
 
 
home is were my heart is
Nu så är man äntligen hemma, på gott och ont är det. Sitter just nu hemma hos mor o far med dom o carra, matte och lilla Neo. Det är mys. Har just byggt och målat ett nytt tvrumsbord, tror de kommer att bli skit snyggt hemma. Annars hatbjag haft de toppen bra i Trosa. bara myst med familjen. Nu väntar verkligheten, återgå till träningen och kosten. Endast levt på skit mat där nere o knappt tränat på grund av min rygg, men nu känns de mycket bättre så imorgon blir det att återvända till vardagen med gymmet och LCHF. Det ska bli så underbart skönt, har faktiskt saknat allt det där väldigt mycket. Borta bra men hemma är alltid det bästa :) Nej nu jäklar måste jag gå och lägga mig.

Jag o fina Neo


mity älskade lilla hjärta
Jun. 22, 2014
Sådär då var strax helgen över. Är ju som sagt i Trosa nu, känns bra att vara här som stöd och bara för att få umgås o må bra själv tack vare min underbara familj! På midsommar så tror jag att vi åt mat tills att vi sprack, sjöng snapsvisor och spelade lite Guitar hero, sedan gick jag och Fia hem o avslutade kvällen med en film. Lördagen spenderades bara med massa mys den med. Här behöver man inte göra så mycket för att ha en super duper trevlig stund. Jag har även ÄNTLIGEN fått träffat de nya tillskottet, Neo. Carro o Mattes fina son. Han är en fantastisk liten krabat :) Idag, söndag - Vet jag inte alls vaf den bjur på, men garanterar att den blir bra hur som :) Vädret är inte heller det bästa här så finns inget ute o göra, men vi hittar nog på något! Hoppas ni alla hade en underbar helg iaf :)
Kärlek ♥