Vic

död?
Jadu jag måste ju säga att jag bara suger på att blogga. så äre bara!!
Fast jag är ju hos jocke i stugun så de e ju inte så konstigt heller :) Idag äre fredag vilket betyder att imorgon är de yran :D
Fy fan va skojj de kommer att bli alltså!! Ska gå dit med Jocke Lina och sofie tror jag :) måste ju ditt och se lite freena band :) nejdå men jag vill verkligen se hassle :) och sen så ska man se några random band  :) men fett skojj ska det bli :)

Hörs nåt :) puss hej <3
blondie!
hahahahaha okej nu belv allt fail ju...
Skulle få till en guldblond nyans på håret som jag hade för mindre än ett år sen, så jkag färgade först rätt mörkt blont så det blev rätt fail men sen färgade jag det igen och då blev det ingen stärre skillnad... och sen så blev jag less och tänkte köra på vanliga slingor och det borde väl bli bra tyckte jag då! men sen när jag sköljde ur håret blev detta resultatet :OMen buhuuu, det passar inte mig ett dugg... vill ha ungefär blont men mer guld och mörkare.. men om jag ska få till de nu måste jag till en frissa.. me ndet har jag inga pengar för atm så får vänja mig och det kanske blir snyggare om jag har lite tur!!
shake it..
Jag tänkte lägga mig nu för att sitta vid datorn, kanske chatta kolla lite och lyssna på musik såklart.. men när jag försökte lyssna på musik så märkte jag att datorn sänker ljudet automatiskt, de är nå fel på touchen så den bara blinkar oh  sänker ljudet hela tiden -.- uscha hur ska jag kunna använda ljudet om de e trasigt? jag kan ju inte lyssna på musik nu... jävla skit!

Aja nicke och annica är iaf här på besök en vecka nu :) mycket trevlig måste jag ju säga!
Jocke var också här över helgen, skit mysigt, så nu kommer vi inte att ses på en vecka vilket jag tyckert e jätte jobbigt ( tönt jag ) Men han är i stort sätt hela mitt liv så de e klart att jag kommer sakna honom :)
Men de e ju bara att bita ihop och vänta på honom :) men älsk du ska veta att  jag saknar dig om nätterna, sängen e för tom och stor för mig :(
Men jag hittar nog något som får tiden att gå, William är rätt rolig att vara med så jag får väl se till att leka med honom i veckan :) ( hahaa de där lät hel fel för er som inte vet vem han e:P men de e iaf min brors son :) )

Ska strax lägga mig och läsa, jag sökte dig och fann mitt hjärta :) världens bästa film så får se ifall boken e lika se värd :)

NAtti natti <333