Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

död?

Kategori: Allmänt

Jadu jag måste ju säga att jag bara suger på att blogga. så äre bara!!
Fast jag är ju hos jocke i stugun så de e ju inte så konstigt heller :) Idag äre fredag vilket betyder att imorgon är de yran :D
Fy fan va skojj de kommer att bli alltså!! Ska gå dit med Jocke Lina och sofie tror jag :) måste ju ditt och se lite freena band :) nejdå men jag vill verkligen se hassle :) och sen så ska man se några random band  :) men fett skojj ska det bli :)

Hörs nåt :) puss hej <3

blondie!

Kategori: Allmänt

hahahahaha okej nu belv allt fail ju...
Skulle få till en guldblond nyans på håret som jag hade för mindre än ett år sen, så jkag färgade först rätt mörkt blont så det blev rätt fail men sen färgade jag det igen och då blev det ingen stärre skillnad... och sen så blev jag less och tänkte köra på vanliga slingor och det borde väl bli bra tyckte jag då! men sen när jag sköljde ur håret blev detta resultatet :OMen buhuuu, det passar inte mig ett dugg... vill ha ungefär blont men mer guld och mörkare.. men om jag ska få till de nu måste jag till en frissa.. me ndet har jag inga pengar för atm så får vänja mig och det kanske blir snyggare om jag har lite tur!!

shake it..

Kategori: Allmänt

Jag tänkte lägga mig nu för att sitta vid datorn, kanske chatta kolla lite och lyssna på musik såklart.. men när jag försökte lyssna på musik så märkte jag att datorn sänker ljudet automatiskt, de är nå fel på touchen så den bara blinkar oh  sänker ljudet hela tiden -.- uscha hur ska jag kunna använda ljudet om de e trasigt? jag kan ju inte lyssna på musik nu... jävla skit!

Aja nicke och annica är iaf här på besök en vecka nu :) mycket trevlig måste jag ju säga!
Jocke var också här över helgen, skit mysigt, så nu kommer vi inte att ses på en vecka vilket jag tyckert e jätte jobbigt ( tönt jag ) Men han är i stort sätt hela mitt liv så de e klart att jag kommer sakna honom :)
Men de e ju bara att bita ihop och vänta på honom :) men älsk du ska veta att  jag saknar dig om nätterna, sängen e för tom och stor för mig :(
Men jag hittar nog något som får tiden att gå, William är rätt rolig att vara med så jag får väl se till att leka med honom i veckan :) ( hahaa de där lät hel fel för er som inte vet vem han e:P men de e iaf min brors son :) )

Ska strax lägga mig och läsa, jag sökte dig och fann mitt hjärta :) världens bästa film så får se ifall boken e lika se värd :)

NAtti natti <333

tänk dig en värld som rasar..

Kategori: Allmänt

Jag vet allvarligt inte vad jag ska ta mig till längre...Orkar inte behöva tänka mera, orkar inte bli sliten i stycken av tankar och verklighet!
Jag trodde inte att ett datum kunde ta på mig så jävla mycket trodde allt var över men detta tar på mig! men ska ta mig igenom det här, de ska jag! med eller utan er!
Allt bara dör för mig hela tiden...

Jag e så rädd att jag en dag ska förlora dig, de skulle jag aldrig klara av..
du är verkligen mitt allt, men mina tankar för mig åt ett annat håll dessvärre!
Jag kämpar så hårt för oss, du är det enda jag kan kämpa för.
Jag lever för dig, och när vi bråkar känner jag mig död, finns inge liv kvar då..
Men jag vet iaf en sak och de är att jag ÄLSKAR dig så oerhört mycket och jag kommer aldrig sluta gör de heller!


 

blääääää

Kategori: Allmänt

Sommaren kanske inte har varit den bästa...
Började med att jobba vilket sög mycket, sen så har jag för det mesta spenderat lovet hos jocke, vilket har varit jätte mysigt, men han jobbar ju vilket inte alls gör det roligt för mig att vara här.. vissa dagar har det verkligen varit värt det men andra inte!
Så nu far jag hem på torsdag tror jag, och sen så stannar jag nog hemma i sommar, går på yran träffar min bror mina kompisar och så vidare... Mina vänner e då saknade som fan!!! Men kommer hem igen nu :D

Fast egentligen så vill jag inte hem alls! uscha känner inte för de.. men jag måste ju! Funderar på om jag ska fara ner 2 veckor till bror i sommar så jag slipper vara hemma.. kanske blir skönt :) Fast det beror på om jag kommer missa yran eller inte och det vill jag inte, har längtat till att gå på yran men min kompisar de blir nice ;)

Btw när kommer solen tillbaka!? har varit dåligt väder tok för länge nu tycker jag...


aja nu ska jag hitta på nåt!

Jag vet att det inte alltid e lätt men jag ska aldrig någonsin ge upp fattar du de?
Älskar dig <33

bad på G

Kategori: Allmänt

Kom just hem från ett bad ute i sjön med syster och syster :D det var riktigt nice, varmare än jag trodde faktsikt:)
Vi badade ett tag tills knotten tog oss :/ dumma saker!!

Sen så var de ju sista dagen på ica, känns skönt :) fast lite tråkigt för har precis börjat gilla stället :P hmm
aja imorgon blire stan med carro och sen blir jocke :) underbart

nej nu ska jag göra nåt skojj :D

Pusshej <33

sleep tight..

Kategori: Allmänt

Idag var inte alls vädret som planerat, började väl rätt hyffast varmt och solen sken, men sen så fort jag slutade jobba så kom åskan, blev dock väldigt rädd så sprang nästan hem:P visst åska kan vara oerhört mysig om man delar de med rätt person, men inte om man sitter där ensam och lyssnar på den, då är de bara obehagligt...

Idag var de näst sista dagen på ica, och imorgon är de den SISTA dagen :D happy!
fast idag gick de rätt bra att jobba, fick för det mesta fronta och sitta ikassen, och visst det e rätt skojj men även svårt :p men jag fixa de galant :D

Imorgon fyller mamma år så då blir det till att gratta henne :) ska tydligen baka henne en tårta :P yaaay! nej då blir säkert mysigt, sen på torsdag så ska jag och förhoppningsvis syster fara in till stan och handla badkläder, vilket verkligen behövs just nu! badar i bh pch shorts :P haha nej tack! så det ska jag fixa då, sen så åker jag till jocke efter de! vilket ska bli helt underbart för saknar min lilla plupp ju :(

Men nu ska jag sova så jag e redo för jobb imorgon :)

Godnatt <333