Vic

sjuksjuksjuk
Fy fan, nu börjar man bli sjuk och det kände jag inte alls för att bli... Men jag har iaf fint sällskap så nog ska jag kunna piggna till snabbare utav de :) Idag har jag haft Lina o Emelie här, har mestadels snackat en jäkla massa samt lirat tvspel. Köpte tre nostalgiska tvspel igår, Spyro, tekken och rayman, så i helgen blir de att nöta en jäkla massa spel! Kul kul. Roligare att vara sjuk om man har något skojj att sysselsätta sig med!! Igår var jag på stan och umgicks med Emelie och Jocke som var hemma ett par dagar, alltid lika roligt att träffa den pojken :) Ja annars händer det inte så där jätte mycket faktiskt, i onsdags hade jag mys kväll med film o väldigt fint sällskap, sedan har jag mest jobbat på att inte bli dödssjuk... Går ganska bra än så länge. Nu väntar jag på att maten ska bli färdig så jag o Emelie kan äta någon gång, min lilla mage kurrar för fullt nu! 
 
7
 
Stay positive
måååååååååååååååndag
Jösses vad helgerna springer iväg ibland, men det är skönt på något sätt, speciellt när man haft en sån bra helg :) Lördagen blev tok bra, bönderna söp ner mig totalt med jelloshots o tok för mycket morgan o cola, men vi höll oss vakna till 5 trotsallt! Ja jag hade verkligen svin roligt den kvällen, dock tycker jag synd om Moa o Pehr som gatt städa efter festen... haha kan inte varit kul! Sedan igår, blev de pizza innan jag däckade totalt hemma i sängen, fy helvete vad bakis man kan bli då. Men som man bäddar får man ligga :) Det var det iaf värt känner jag iaf! Sedan på kvällen just då jag skulle lägga mig så hörde Marie av sig o ville ha sovkompis, så drog till henne, och idag har vi bara gått runt på stan och fikat lite. Skit mysigt med andra ord. Just nu springer jag mellan tvättstugan o tvn... Aja skit skönt att ha tvätten klar för hela veckan iaf. Nää nu må jag dra vidare till tvättstugan! 
 
 
Take a chill pill
I was born here and I'll die here
Jahopp då var de lördag ännu en gång! O den är man måttligt pepp på, än så länge iaf, känns som det kommer blir bra. Eller ja det blir ju va man gör de till tycker jag :) Igår drog jag o Emelie till Lina o så kom Pehr o Moa dit också, så vi drog på affären och handlade massa gotta till filmkvällen vi skulle ha, vi kikade på filmen Frost, haha o herregud vad bra den var alltså!!! Skrattade så jag fick ont i magen så många ggr, dock tror jag inte att filmen var såååå bra, utan det var nog alla jävla citat jag lina o moa drog hela tiden ;) Tror dock Emelie blev lite små lojj på oss emellan åt... Men det skulle jag nog med ha blivit om jag inte var en sån som snackar sönder film haha! Aja det blev verkligen en sjukt bra fredag igår, precis så jag vill att fredagar ska se ut :) Dagen i dag blir dock inte så lugn så som de verkar nu iaf, vi har planerat på en bonnsup i Brunflo, haha det var så sinnes länge sedan jag var på en bonnsup, så jag tror att det kommer bli svin roligt, bara slippa krogen och stan överhuvudtaget! Så det ser jag framemot! Nej en koppkaffe på de här, sen må jag se till o sätta fart med allt :) 
 
 
 
Med de önskar jag er alla en riktigt trevlig lördag <3