Vic

söndag
Nu så har denna vecka paserat och nu äre endas tre skoldagar kvar innan de efterlängtade påsklovet är! fast har insett att mitt lov endast kommer bestå utav plugg om jag någonsin vill klara skolan! Så aa så fåre la bli! Får iaf sova vilket är de bästa!
I fredags så hade jag en kanon kväll ute med de bästa och igår tog vi de bara lugnt och svulla upp oss minst 10 kg, men de är så de ska vara, sen idag blire bara mys film och förhoppningvis kommer jag plugga en hel del :)

Nej nu ska jag keka frulle om jag någonsin ska få något gjort!
Tack brudar för ni jämt förgyller min vardag med skratt och dumheter!

puss <3
51 dagar kvar
Wooohoo! har just bakat klart nästan 400 äckliga rullrån! och ja ALDRIG igen, inte värt de....
Sen idag var jag så grym man bara kan bli :D Jag låste mig ute, haha sämst, så fick tvinga in stackars sjuka lina in till stan för att lämna extra nykeln, sry gumms! Men jag kom in iaf tur de, aja inte lätt att vara bäst jämt juvve :)
Annars för övrigt gör jag framsteg iskolan så är ganska så stolt över mig själv, så har jag tur kan jag klara detta, jag vill det iaf!  Sen idag på skolan hade vi student snack, asså galet hur nära det är nu, imorgon är det endast 50 dagar kvar, blää känns inte så himlans bra! Men de ska säkert lösa sig på ett eller annat sätt! Men annars för övrigt händer det inte mycket har lite beslut ångest på vad jag ska ha på mig på mösspåtagningen kan ju visa vilka jag står och överväger just nu :)



Dessa två gillar jag just nu, men de lär ändras, ska dra en sväng på stan med och kika lite! Så förhoppningsvis blire bra iaf :)
Nej nu ska jag keka lite och kolla på film,
 take care
nudlar mumssss
Sådär ursäkta om jag varit lite slö, men har haft fullt upp med att komma tillrätta i lägenheten, vilket jag trivs i som fisken i havet/akvariet/sjön ja vad man nu säger! Sen har jag sjukt stress med skolan, studenten och balen och all sån skit! Men de blir snart bättre får vi hoppas :)
Fick balbiljetten igår och ja de känndes grymt asså, fast har inte fått min balklänning ännu känner mig sjukt stressad över de för det e inte långt kvar nu! men den borde komma snart, beeeeer om ett mirakel :)

Nu ska jag faktiskt laga världens delikatess, nudlar! mums!

c yah