Vic

Im back!

Heeeeej :) Nu är jag äntligen tillbaka från Italien, Trosa :)

Otroligt skönt att vara hemma igen faktiskt, men har haft de så himla otroligt roligt!! Tack bby!

Värmen i italien var helt underbar, det blev massa sol och bad plus sjukt mycket mat, mummmms! Ville nästan inte åka hem därifrån men men tillslut blir man tvungen :( Kändes iaf fett ovärt att komma hem till piss väder när man var i 35 grader och stek sol varje dag liksom?! Huvva ligen, men jag vet inte de har väl blivit något med yran veckan antar jag, minns inte att det varit fint väder under yran på många år så tack för det!!

Jag ska iaf dit imorgon och kolla på Hoffe, fick en gratis biljett så lika bra att använda den och njuta men bra musik och vänner :)

 

Jag kanske slänger upp någon bild senare men har inte lagt in dom på datornb ännu...

 

Nej nu ska jag röja klart här hemma och sen får vi se var kvällen tar mig :)

 

over and out.

Panik!!

Okej, det här bilr förmodligen sista inlägget innan italien, jag åker till sthlm imorgon och sedan på fredag bär det av.. Jag kanske borde skutta utav gädje nu men grejjen är att jag är sjukt nervös över hela allt.. Jag är så less att jag jämt måste bli så här när något händer, egentligen handlar det väl om att jag är så sjukt flygrädd? eller är det för att jag ska åka så långt bort från alla? Hmm.. Ska snart hoppa i sängen och hoppas att allt kommer kännas tio ggr bättre imorgon!

haha och vet ni vad? Jag har inte ens börjat packa? Självklart ska jag vara ute sisat minuten.. kommer stressa som en jävla idiot imorgon och må ännu sämre.. varför kan jag inte bara göra klart allt så jag får vila ut en dag liksom?

 

menmen har man ingen hjärna så får man väl skylla sig själv..

 

Wish me luck!

 

over and out.

Stressssss
Ja ni det blev tydligen mer uppdateringen en väntat kanske :) Ikväll så ska jag åka till Hanna är det planerat, sen i kväll/natt kommer min underbara älskling hem, *längtar*
Helgen har jag spenderat med sömn och mina härliga vänner,  så nu i veckan ska jag ladda inför Italien vilket bara är 5 dagar bort :S.. usch hur ska jag hinna allt? Känns som att man måste planera allt en sån lång tid för att bara åka iväg till ett annat land för en vecka? är inte det rätt sjuk ? Haha.. Men Patrik, jockes bror har gjort en kanon pack lista så risken att glömma något är ytterst liten (Y)

Nej nu ska jag börja fixa iordning allt innan jag far från mattmar :)over and out.