Jenny Victoria Roos

Behind every beautiful thing there's been some kind of pain

ibland gör man rätt, ibland gör man fel

Kategori: Allmänt

Ligger i syrrans lägenhet ensam i Trosa! Kämpar på med smärtan och ångesten, vet varken ut eller in just nu... Orkar inte längre känna ett skit, blir bara trampad på och sårad gång på gång! Fattar inte vad jag gör för fel, för en gångs skull försöker jag spela mina kort rätt men tycks inte räcka till ändå, så nu ger jag upp totalt! Om jag inte räcker till som jag gör så tänker jag inte ens anstränga mig mera. Saknar mina fina vänner så de gör så jävla ont i hela mig.... Åker snart hem till er och då lämnar jag er inte igen för jag behöver er äckligt mycket!!! Ses snart...

tack för mig

ta mig tillbaks till då när allt var bra

Kategori: Allmänt

Okej ska försöka blogga i mobilen även fast det alltid tycks vara omöjligt.. Just nu kämpar jag på så gott jag kan, möter många hinder men hoppar över alla så gott det kan! Har legat och funderat på en flytt hela kvällen, fick en fråga idag om det finns något som håller mig kvar och nej det gör ju inte det. Så varför jag inte packat och dragit för längesen är en stor fråga. så ja snart drar jag nog, struntar i vart för sjukskriven kan jag nog vara varsom i Sverige! Så till helgen kommer syster fia från Trosa upp och risken att jag hänger med tillbaka ner dit är fruktansvärt stor nu!!! Finns många jag älskar högt som blir svåra att släppa, men er kan jag alltid besöka. Lämnar resten åt tanken och lägger mig ner för lite sömn.

Jävla bitter fitta

sömnlösa nätter

Kategori: Allmänt

Klockan börjar närma sig halv fem, fortfarande vaken inte det värsta trött.. Hade läkar tid imorgon men det får jag nu hoppa över, aldrig att jag orkar ta mig upp om fyra timmar!! Annars för övrigt tickar allt på som det ska. Jag låter allt bara ha sin gång sen får man se vart vingarna bär. Fick även veta att vi fått huset sålt i Mörsil, känns sådär, när man är uppväxt och de mesta minnen i mitt liv är skriva där är det alltid svårt att släppa taget, men det inser man inte fören man står där och fått höra det man länge väntat på men jag hoppas att köparna älskar det där huset precis som jag gjort, och att dom skriver egna fina minnen! Tankarna går lös på mig just nu, anatar att det har med sömnlösheten att göra.. Nej nu måste jag göra ett nytt försök och denna gång hoppas jag att jag har John Blund på min sida!

Jag vet hur ont det gör när hoppet dör

mänsklig värme

Kategori: Allmänt

Lever på som aldrig förr, drömmer mig bort till varmare grader och en finare stad! Just nu hänger jag hemma hos mor och far, alltid lika fint. Även fast dagarna spenderas med krunegård, cigg och kaffe! Åker tillbaka till staden imorn och då blire mys med emelie jocke och schill, pojkarna har just kommit hem från Kos och jag är inte ett dugg avis!!! Annars förövrigt bestod helgen av fylla och mys med fina vänner, tror att i helgen som kommer kör vi en repris för schill fyller år snart åh han kräver kalas. Åh stackars lilla lever jävel.. Nu kallar krune och vila.

Jag vet hur ont de gör när hoppet dör