Vic

Nu är det jul här i mitt hus 🎅

Full rulle minst sagt. Tog en välbehövlig sovmorgon imorse till halv tio och startade dagen med en kopp kaffe, sedan har de varit full rulle fram tills nu. Knappt hunnit sitta ner, men det har de verkligen varit värt 😄 Nu är hela läggan färdig pyntad, slitit hela dagen med att få till det så bra som bara möjligt. Så nu är jag nöjd.
Efter att jag hade pyntat klart kom Martin förbi och plockade upp mig så vi kunde fara in till stan och handla de sista av pyntet, köpte även med mig pepparkaksdeg hem som vi bakade ut. Det var svin mysigt, att få baka peppisar och lyssna på julmusik. Nu är verkligen julen på ingång och de är underbart 😍 Avslutade en underbar dag med polkagrisglögg o lite för mycket nybakade peppisar 🎅

1 Advent
Nu är den efterlängtade julmånaden här, äntligen!!! Önska jag kunde skryta om hur mysigt det är här hemma med allt julpynt. Men om sanningen ska fram så har jag inte hunnit så långt.. Jobbat precis hela denna helg, så pyntet har hamnat i kläm. Är dock ledig imorgon, så då jäklar ska jag gå lös här hemma :D 1 advents ljuset är självklart tänt, så långt har jag hunnit med iaf :) 
Jobbhelgen har flytit på riktigt bra, haft en toppen helg ändå måste jag säga. Fredagen bjöd på sibylla middag sen följt av godis och ostkrokar med bästa Moa. Åt så vi sprack verkligen. Vi kikade på senaste avsnittet av Gilmore Girls, måste säga att de blev en toppen kväll med alldeles för mycket ätande. Sen resterande helg spenderades på jobbet, så det var ju bra att man fick göra något kul iaf! 
Men nu är jag ju äntligen ledig en dag, ska bli förbannat skönt alltså, ska bara städa och julpynta lägenheten, och hämta igen mig lite :) Sedan till veckan blir de Ikea med mamma och syster, härligt att äntligen få komma dit så man kan köpa det sista till lägenheten, har ju ändå som bott här i ett halvår, men jag har ändå lyckats få till de rätt skapligt så jag ska inte klaga, men är lite små saker som måste inhandlas ändå, sen är de ju super skoj att gå på ikea så de gör inte ont direkt ;)  På torsdag är det äntligen dags för julbord med jobbet, vilket jag verkligen ser framemot, ska bli super kul o få dra ut och äta med det bästa gänget. 
Fick även hänga med bästa Edde och syrran i veckan, vi adventsbakade lite lussebullar och annat gotta, var tok för länge sen jag fick hänga med dom, så ska bli väldigt trevligt att få fira jul tillsammans med dom.
 
Tattoo's and other stuff
Välkommen tillbaka till mitt händelselösa liv, haha.. Men jag ska verkligen inte klaga. Jag har som i vanlig ordning jobbat o stått i. Älskar det så vem är jag att klaga :) Tjäna pengar är ganska roligt de :D Utan jobb hade jag ju inte haft råd att tatuera armen, som jag för övrigt att tok jävla nöjd med!! 5 timmar fylld med smärta och njutning på samma gång. Men där i slutet av skuggningen var jag tok jäkla less och ville bara att det skulle vara över. Var sjukt rastlös och öm i armen, så när det väl var över kunde jag inte vara mera nöjd. Men vill man vara fin får man lida pin ;) 
 
Idag är det farsdag och min bästa guddotter Alinneas födelsedag, som jag dessvärre inte kunde fara hem och fira då jag åkte på att jobba i morse.. Sen att bilen är paj hjälpte ju inte direkt! Får se om jag lagar den snart eller om jag skjuter på det tills jag verkligen har råd att laga eländet.. haha eller råd och råd, känns bara som en fruktansvärd tråkig utgift som jag inte är sugen att lägga just nu.
Snart är de jul med, men såg att jag jobbar hela julhelgen, så blir nog att fira jul ute på frösön hos syster, känns jättekonstigt att inte få fira jul med mamma och pappa, men vad ska man göra. Det hör väl till vuxen livet antar jag, Men tror nog det blir riktigt mysigt att få fira jul med alla underbara pensionärer :D Så ja de kommer minstsagt bli en jättekonstig jul för min del, men samtidigt det är bra betalt och det blir nog hur mysigt som helst skulle jag tro :D