Vic

what a wonderful life
Äntligen, äntligen har jag fått snusa på lilleman. Fina lilla mini Franz! Mina syskonbarn är så underbara, allihop. Är så glad att jag får vara deras faster/moster. 
Nu är det bara lilla Xander jag längtar tills jag får träffa. Synd dom bor så långt borta, men jag hoppas inte att det dröjer allt för länge tills jag får träffa honom. 
 
Sedan efter ha jobbat och stått i nästan hela veckan, var det riktigt skönt att ta helg. Min första lediga helg på 4 veckor. Det var så otroligt härligt! Fredagen efter jobbet så kom Amanda förbi mig, vi satt och surrade och drack lite vin o käka gott tills sena natten. Det var en super duper härlig kväll det. Sen i lördags kom brosan med familj förbi över dagen, det var super roligt att få träffa dom igen. Det går dessvärre tok för lång tid mellan varven, trots att vi bor nära varann. Förhoppningsvis blir de ändring på det. 
På lördag kväll gick jag ner till Moa och Pehr och Marcus, för att hänga lite. Vi spelade massvis med kort, jag och Moa lyxa till det med vin också. En toppen bra kväll blev det. 
I söndags drog vi till med en dagstur på fjället. Vi for till sällsjöfjället. Ett otroligt fint ställe måste jag säga. Det var en otrolgit härlig dagstur, men påvägen upp tror jag att vi alla 4 var på väg att stryka med, haha. Det var super brant, och en riktigt stenig väg upp. Men upp tog vi oss, måste varit nån kilometer att promenera upp på toppen. Väl uppe så hade vi den mest otroliga utsikten, det var så otroligt fint alltså. Vi knatade runt där uppe ett tag, kikade och bara andades in fjälluften. En bättre dag! 
Sedan letade vi upp ett bra fika ställe, där avnjöt vi goda smörgåsar och kokkaffe, det är inte mycket som klår det alltså. Trots blodsmaken i munnen och skavsåren på hälarna, kan jag inte låta bli att längta till vi ska iväg och fjällvandra en hel helg, första helgen i juli. Det kommer verkligen att bli en grym helg. 
Efter fjällturen, for vi hem. Köpte med oss bylla mat och for till Moa och Pehr och käkade. Dog på soffan ett tag, sedan ramla Emelie och Viktor in och vi avslutade den bästa helgen på länge med några timmars kortspel. Det är precis så här jag vill att en ledig helg ska spenderas. Den var bättre än bäst!! Jag är så lyckligt lottad att få ha såna otroligt underbara människor i mitt liv. Som förgyller mitt liv hela tiden. 
 
Efter en sån där bra helg, känns det rätt bra med måndag igen, idag har jag vikaremöte med jobbet. Och imorgon, ska jag på en 8 timmars utbildning inne i stan. Veckan börjar bra med andra ord :)