Vic

New week
Det var den helgen de. Men det har varit en kalas bra helg trots allt. Jag har fått tillbringa den med de absolut bästa människorna jag vet! Min familj <3 
Spenderade massa tid med min älskade mormor, carra med familj var hem. Ja det blev en riktigt mysig helg. Vi åt gott, spelade spel, skrattade en massa i soffan, finns ingen knasigare och sjukare familj än min, men de är de som gör dom alla så underbara. Vi kan bara skratta och skämta om just allt, inte alla som klarar av att gifta in sig i denna familj kan jag lova, haha. Åh min helt underbara fantastiska familj, ni är fan BÄST! Utan er vore jag inte den jag är idag, på gott och ont ;) 
Vi fortsatta helgens sista dag på absolut bästa sätt. Petra och Eddelurven kom förbi, vi grillade kolbullar, körde skoter och åkte massa madrass, solen sken och det var bara en sån där helt perfekt dag. Precis såna dagar jag uppskattar och älskar med vintern. Fler såna tack! 
 
Igår var första dagen jag jobbade själv på nyjobbet, alltså fy fan vad bra! Där kommer jag verkligen att trivas känner jag, visserligen var det lite vimsigt att hitta till alla tanter och gubbar, man körde vilse några gånger innan man hitta rätt, och ja min gps i hjärnan är inte den bästa. Men man lär sig nog med tiden att hitta rätt :) Det var massa nytt och mycket annorlunda men ändå likt mitt förra jobb, dom jobbar på ett annat sätt, och jag tror när jag väl kommit in i det helt och hållet kommer det bli kalas bra. 
Men idag var jag och jobbade på inre en sväng, blir rätt rörigt när man är överallt, men där kommer jag mest bara jobba om de krisar, resten av veckan kommer jag hålla mig till bilkörandet. Inte imorn dock, då har jag ledig dag innan jag kliver på 5 dagars jobb. Det blir kul :D 

Så imorn ska jag städa och fixa här hemma, måste även kolla över de sista inför USA, skulle boka boende och hyrbil idag, men det var sånt tjorv men hyrbilen, så måste sätta mig och googla runt lite på de, så man får de absolut bästa och inte blir lurad eller får nån skit bil. ESTA behöver jag inte fixa riktigt än, så skönt och inte stressa kring allt iaf, fast lär väl sitta där 2 veckor innan o ha panik. haha... Närå ska börja fastställa allt denna månad iaf. Måste fixa resväska, adapter till mobilen, och ja massa nödvändigheter. Sånt där små skit man knappt tänker på, men som verkligen måste fixas. 
 
Älskade älskade mormor <3
 
 
 
Härliga bilder från min helg!